Var köper man de bästa och billigaste e-cigaretterna?

Köp Elektroniska cigaretter med nikotin från Sverige

kop de billigaste e-ciggsen

Vilket är det bästa stället att köpa elektroniska cigaretter ifrån? I Sverige är det olagligt att sälja e-cigaretter och e-juices (nikotinvätskan) men det är däremot tillåtet att importera dem och använda för eget bruk. Därför måste alla “vejpare” beställa sina e-ciggs från utländska webbshoppar. Det kan vara svårt att veta vilken webbshop som har de bästa priserna, lägsta leveranstiderna och bra kvalité på sina produkter.

Vi har gått igenom alla de kända e-cigarettbutikerna och listat upp de som vi anser vara bäst. Läs våra e-cigarett recensioner här.

 

4 viktiga faktorer

Detta är några av de faktorer vi checkar av innan vi recensetummen upprar en elektronisk cigarett eller e-juice.

Pris: Priset är viktigt, kanske ännu viktigare eftersom elektroniska cigaretter är en förbrukningsvara som måste köpas om och om igen. När vi gör våra recensioner så listar vi endast de butiker med de bästa priserna som är vänligast mot din plånbok.

Kvalité: Även om priset är bra så spelar det ingen roll om kvalitén är dålig. Många mindre butiker importerar e-cigaretter av lägre kvalité som läcker och går sönder lätt. Dessa må vara billigare men blir dyrare i längden eftersom de måste bytas ut så ofta. På Ecigrecension kvalitétstestar vi alla e-ciggs vi recenserar för att fastställa att de är av högsta kvalité. Ifall vi får en produkt som inte når upp till våra krav så skriver vi ingen recension om den. Det är otroligt viktigt för oss att våra läsare som antingen redan vejpar eller funderar på att börja med e-cigaretter ska få en bra och trivsam upplevelse i deras kamp mot att sluta röka.

Utbud: Utbudet är även väldigt viktigt eftersom en elektronisk cigarett behöver nya delar som atomizers samt ny e-juice. Det är därför viktigt att hitta en webbshop som erbjuder reservdelar samt ett bra utbud av e-juices med olika smaker och nikotinstyrkor.

Frakt till Sverige: Eftersom det är olagligt att sälja e-cigaretter i Sverige måste vi köpa dem från utländska butiker. Det är inte alla som fraktar till Sverige och även om de gör det så kan fraktkostnaderna vara kostsamma. Billiga fraktkostnader och snabb leverans är därför ett annat av våra kriterier som måste uppfyllas. I våra recensioner står varje hemsidas fraktkostnad. Normalt sett försöker vi hitta butiker med antingen gratis fraktkostnad eller att det hålls under 70 kr.

KOLLA IN VÅRA RECENSIONER

Tags:

There are no comments yet, add one below.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*