V2 Cigs

4stars

V2 Cigs – Standard startpaket

Price: £54.97 (ca 555 kr)

V2 Cigs – skräddarsy din e-cigarett efter dina behov. Snygg och bra kvalité, men priset är lite i överkant. V2 Cigs onlineshop är baserad i Storbritannien.

00000


1 User reviews

4stars


Editors rating

V2 Cigs – skräddarsy din e-cigarett efter dina behov. Snygg och bra kvalité, men priset är lite i överkant. V2 Cigs onlineshop är baserad i Storbritannien.

Få 10% rabatt med koden “ECIGRECENSION”

Recension V2 Cigs Standardpaket:

Den här recensionen kommer att rikta in sig mot V2 Cigs standardpaket som innehåller två st e-cigaretter (1x automatisk och 1x manuell med knapp). Snygg, stilren och känns av bra kvalité.

V2 Cigs standardpaket 4/5:

V2 Cigs standardpaket kommer kvalitetsbox och innehåller följande:

V2 Cigs standardpaket

 • 1x V2 automatiskt batteri
 • 1x V2 manuellt batteri (med knapp)
 • 10x V2 smaksatta cartridges
 • 1x USB och A/C strömladdare med adapter för 110V/220V
 • 1 V2 engelsk manual

 

Besök V2 Cigs Hemsida
 

Batteriet

Här börjar det bli intressant med V2 Cigs. Du har nämligen möjligheten att skräddarsy din V2 Cig helt efter dina behov.

Välj mellan 3 olika storlekar/batterikapacitet på batteriet (Standard, Shorty, Long). Ju större batterikapacitet, desto längre blir batteriet. Därefter kan du välja vilken av fyra olika färger du vill ha på respektive batteri (Vit, svart, stål, blå)

Skillnaden mellan ett automatiskt och ett manuellt batteri är att det manuella batteriet har en knapp på sidan som du behöver trycka ner för att ångan ska skapas varje gång du tar ett bloss. Det automatiska batteriet har ingen knapp utan har istället en sensor som känner av när du suger in och skapar ångan automatiskt.

Båda batterierna fungerade bra under våra test och jag har inga klagomål. Jag gillade det manuella batteriet bättre än det automatiska då det gav bättre ånga och det är en generell regel när det kommer till e-cigaretter. Manuella batterier ger alltid mer ånga.

Sammanfattningsvis var båda batterierna bra och av god kvalité.

 

Ånga/Smak

När du beställer får du med 10x smaksatta cartridges (patroner). Det finns 11 olika smaker att välja mellan och du kan välja två av dem (5x och 5x). Jag valde ”Congress(tobak)” och ”Menthol”. Båda smakade väldigt gott och gav en stor mängd ånga. Du kan välja mellan 4 olika nikotinstyrkor på dina cartridges: 18 FULL, 12 MEDIUM, 6 LIGHT och 0 ZERO. I det här testet körde jag med 12 MEDIUM och det är en ganska bra nivå om du är en normal rökare.

 

I startpaketet får du som sagt 10x cartridges fyllda med e-juice som du enkelt kan ”ladda” din V2 Cig med. När dessa tar slut kan du antingen köpa nya cartridges som redan är fyllda med e-juice, eller om du vill spara pengar kan du köpa tomma cartridges som du fyller med din egen e-juice.

 

Pris 4/5:

Priset för ett V2 Cig standardpaket ligger på £54.97 (ca 555 kr) vilket är ett helt ok pris med tanke på att du får två e-cigaretter och 10x cartridges med e-juice.

Därefter tillkommer frakt på £11.99 (ca 120 kr). Notera dock att om du lägger en order över £75 (ca 760 kr) så ingår fri frakt.

Sammanfattningsvis skulle jag säga att priset är lite i överkant pga fraktavgiften. Min rekommendation är att gå tillsammans med en vän så att ordern blir över £75 för att slippa fraktavgiften.

Glöm inte att använda koden “ECIGRECENSION” när du lägger din order för 10% rabatt.

 

Kundservice 2/5:

V2 ger flertalet val att komma i kontakt med dem. De erbjuder livechatt på sin hemsida, email och telefon.

Email: Help@1111.uk.com

Telefon:  +44 1733 555 555 (måndag till fredag, 10:00 – 18:00)

Jag testade att använda deras livechatt men den var stängd för dagen så jag skickade ett email till dem istället (via livechatten). Jag fick aldrig något svar. Det är möjligt att detta var en engångshändelse, men det drog ner upplevelsen.

 

Fraktostnad:

Fraktkostnad till Sverige ligger på £11.99 (ca 120 kr) för ett V2 Cig standardpaket. Köper du för över £75 (ca 760 kr) så ingår fri frakt.

 

Fördelar/Nackdelar:

Fördelar:
 • Möjligheten att skräddarsy sin e-cigarett
 • Bra kvalité och snygg design
 • V2 Cigs erbjuder en 14 dagars pengar tillbaka-garanti. Paketet måste vara oanvänt och oöppnat. Du måste kontakta dem inom 7 dagar från att du mottagit ditt paket för att be om pengarna tillbaka och måste sedan skicka tillbaka paketet inom 14 dagar.
 • Fri frakt på alla ordrar över £75
 Nackdelar:
 • Längre leveranstid, ca 3-4 dagar.
 • Dyr fraktkostnad (£11.99)
 • Priserna på e-cigaretter och e-juicer samt cartridges är lite i överkant
 • Dålig responstid från supporten

 

 Betyg 4/5

En bra e-cigarett när det gäller batteri, smak och produktion av ånga. En speciellt bra egenskap är att du kan skräddarsy din V2 Cig efter behov vilket drar upp betyget. Själva e-cigaretten är snyggt designad och av bra kvalité. Det negativa är den dyra fraktkostnaden och att det är ganska så dyrt att fylla på den med ny e-juice efter att de medföljande 10 cartridges tagit slut. De har också endast 11 olika smaker tillskillnad från Eciggykings som har 25.

Få 10% rabatt med koden “ECIGRECENSION”

Besök V2 Cigs Hemsida

 

 

 

Recension av V2 Cigs standardaket
V2 Cigs standardaket
Date Published: 09/24/2014
9 / 10 stars
Conclusion Rating
V2 Cigs
4 stars

One Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*