Aqwa Square iTaste V3 KIT från UKEcigstore

4_5stars

Aqwa Square iTaste V3 KIT – UK Ecig Store

Price: £39.99 (ca 460 kr)

UKEcigstore är ett företag baserad i Storbrittanien. De erbjuder ett väldigt stort sortiment av olika e-cigaretter och e-juices. Billiga priser, hög kvalité och låg fraktkostnad till Sverige. Rekommenderas starkt av Ecigrecension.se

00000


0 User reviews

4_5stars


Editors rating

UKEcigstore är en webbshopp baserad i Storbritannien. De har ett väldigt stort sortiment med de nyaste e-cigaretterna och e-juices. Billig fraktkostnad och bra leveranstider till Sverige!

 

Recension Aqwa Square iTaste V3 KIT:


Eftersom UKEcigstore säljer många olika modeller av elektroniska cigaretter kommer vi i den här recensionen att rikta in oss på deras mest populära e-cigarett Aqwa Square iTaste V3 KIT. iTaste är en av de nyaste e-cigaretterna på marknaden och det har pratats mycket om den. Den kallas för ”Den intelligenta e-cigaretten” och är den senaste modellen i Innokin iTaste-serien.

 

Aqwa Square iTaste V3 KIT 4,5/5:

Aqwa Square iTaste V3 KIT kommer i en snygg presentbox och innehåller följande:

aqwa square itaste v3 kit - e cigarett

 • 1x Aqwa Square Vari Intelligent återladdningsbart batteri (800mAh)
 • 1x Aqwa DC – Dual Coil Clearomizer
 • 1x USB och A/C strömladdare med adapter för 110V/220V
 • 1x Engelsk manual
 • 1x GRATIS 5ml flaska e-juice

Den är vit (finns även i svart) och påminner lite om en Apple-produkt när det kommer till känslan av kvalité och den stilrena designen. Batteriet är på 800mAh och varar hela dagen utan att behöva laddas om.

Besök Eciggykings Hemsida

 

VV-funktionen (Justerbar volt)

Efter batterilängden är den viktigaste biten hur VV-funktionen fungerar. Med iTaste fungerar den väldigt bra samtidigt som den är lätt att använda. Det finns en liten digital display som visar puff-räknare, rekommenderad voltstyrka för den atomizer/cartomizer du använder och även den aktuella voltsyrkan som e-cigaretten är satt till.

 

För att välja voltstyrka är allt du behöver göra att trycka på en av de två knapparna under den digitala displayen. Använd +/- knapparna för att växla voltstyrka från 3.3v – 5v i steg på 0.1v. Först visas hur många puffar du tagit, därefter visas den aktuella voltstyrkan.

iTaste har även en funktion som visar den rekommenderade voltstyrkan beroende på vilken atomizer/cartomizer du använder. Håll ned både +/- tills du kan läsa av rekommendationen på displayen.

Tryck på huvudknappen 3 gånger för att stänga av och sätta på e-cigaretten. En ytterligare sak att nämna är att du kan röka iTaste även när den laddas vilket är bra eftersom den endast kommer med ett batteri.

 

Se demonstrationsvideon för Aqwa V3 e-cigaret

Aqwa V3 e-cigarett

 

Ånga/Smak

iTaste kommer med 1x genomskinlig Aqwa Dual Coil Clearomizer tank. En tank rymmer 1.6ml e-juice vilket är en bra mängd som räcker gott och väl. Tanken är lätt att fylla på. Du behöver bara skruva av korken och hälla i e-juicen. Den är helt tät och läcker inte.

 

Paketet innehåller endast en flaska 5ml e-juice så vi rekommenderar att du köper ett par extra smaker när du gör din beställning. UKEcigstore har ett väldigt stort sortiment av e-juicer. De erbjuder sina kunder 230 olika smaker från 10 olika leverantörer. Flaskorna säljs i antingen 10 ml (£3,99) eller 30ml (£9.99) och nikotinhalterna som går att välja mellan är FREE (0%), LOW (0.8%), MEDIUM (1.2%), MEDIUM (1.8%) och HIGH (2.4%).

 

Leverantörerna de erbjuder e-juice från är:UKEcigstore e-juice

 • Alice in Vapeland
 • G2 Vapor
 • Golden Drops
 • Original Range
 • Royal Range
 • Shisha Range
 • Suicide Bunny
 • T-Juice
 • UK ECIG STORE
 • Virgin Vapor

 

Som förväntat så får du större sensation i halsen och mer ånga ju högre voltstyrka du använder. Vi tyckte att bäst känsla gavs mellan 3.8v – 4.2v, högre än det så försvann lite av smaken. Detta är förmodligen olika från person till person men det är det som är tjusningen med iTaste, du kan själv finna den perfekta voltstyrkan för dig.

Besök Eciggykings Hemsida

 

kompatibilitet

Aqwa Square iTastes batteri är kompatibel med alla eGo-clearmoizers/atomizers samt 510-threading.

 

Pris 5/5:

UKEcigstore har bland de mest prisvärda produkterna vi har recenserat. Deras produkter håller en bra kvalité och deras priser är låga. Du kan välja att handla i GBP, EURO eller USD. De har även regelbundna rabattkampanjer där du kan få upp till 70 rabatt!

Förutom detta erbjuder de sina kunder ett poängsystem där du får poäng för varje produkt du köper. När du samlat ihop tillräckligt med poäng kan du växla in dessa mot riktiga varor, helt gratis.

Innokin iTaste VV iClear kostar £39,99 (ca 460 kr) vilket vi tycker är ett bra pris för den kvalité, alla specialfunktioner och den snygga designen du får. Det är en av de billigaste e-cigaretterna med justerbar volt som går att hitta.

 

 

Kundservice 5/5:

UKEcigstore erbjuder en 24h/7 kundservice. Väldigt snabba och professionella. Vi fick svar direkt på alla våra frågor och de var mycket hjälpsamma.

Email: support@ukecigstore.com

Telefon: +44 (0) 20 3475 4885

 

Fraktkostnad:

Du kan välja mellan två olika fraktkostnader.

Airmail: £2.99

Försäkrat paket upp till £500: £10.74

 

Fördelar/Nackdelar:

Fördelar:
 • Bra kvalitétsprodukter med gigantiskt urval på e-cigaretter och e-juicer
 • Billig frakt
 • Billiga priser
 • Snabba leveranser
 • Bra och hjälpsam support
 • Garanti på alla deras produkter (garantitiden varierar per produkt men står på paketet)

Nackdelar:

 • Går inte att handla i SEK

 

Betyg 4,5/5

En fantastisk e-cigarett med många funktioner och bra kvalité. Snygg, stilren design. Förmånligt pris. Bra smak och bra mängd ånga. Gillar skarpt den justerbara voltfunktionen. Den här e-cigaretten är bland de bästa jag testat och den får därmed 4,5/5 från ecigrecension.se.

Besök Eciggykings Hemsida

 

 

 

 

Recension av Aqwa Square iTaste V3 KIT från UKEcigstore
Aqwa Square iTaste V3 KIT
Date Published: 09/24/2014
9 / 10 stars
Conclusion Rating
Aqwa Square iTaste V3 KIT
4 stars

There are no comments yet, add one below.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*