eGo-T Startkit från eSmokes

5stars

Joyetech eGo-T (Startkit)

Price: 399 SEK

En av världens mest populära e-cigaretter som nu går att köpa i Sveriges bästa e-cigarettbutik eSmokes.

00000


1 User reviews

5stars


Editors rating

Fantastisk e-cigarett för nybörjare

Recension Joyetech eGo-T (Startkit):

I den här artikeln kommer jag att recensera Joyetechs eGo-T (Startkit) från den svenska e-cigarettaffären eSmokes som är lokaliserad i Malmö och som är en av de första butikerna som fick tillåtelse att sälja e-cigaretter i Sverige.

Joyetech eGo-T (Startkit) 5/5:

När du köper Joytechs eGo-T startpaket får du följande:

joyetech ego-t e-cigarett

 • 2 x Batteri: Joyetech eGo-T (650 eller 1000 mAh)
 • 2 x Förångare: Joyetech eGo-T atomizer
 • 5 x Tank: Joyetech Tank
 • 1 x Laddare: Joyetech Nätadapter
 • 1 x Laddare: Joyetech USB
 • 1 x Joyetech tygväska
 • 1 x Manual
 • 1 x Kartong

eGo-T är perfekt för dig som funderar på att köpa din första e-cigarett. Den är perfekt för nybörjare och är faktiskt världens mest sålda modell. Ego-T är liten och behändig samtidigt som batteriet är starkt och producerar en bra mängd ånga. Designen är stilren och kommer i 5 olika färger att välja mellan.

T:et i eGo-T står för ”tank” och innebär att detta är en e-cigarett som du fyller på med ny e-juice tillskillnad mot andra modeller som t ex Green Smoke där du laddar din e-cigarett med patroner istället.

Esmokes Hemsida

 

Batteriet

När du köper ditt eGo-T startkit kan du välja mellan 650mAh eller 1000mAh. Detta är styrkan på batteriet. Ju högre mAh du har desto längre batteritid får du och mer ånga produceras när du använder e-cigaretten.

I vår recension köpte vi ett starter kit med 650 mAh-batteriet och det fungerade jättebra. Batteriet höll oss hela dagen utan att vi behövde ladda om det och mängden ånga var alltid konstant. Ifall du vejpar mycket och gillar när det kommer ut extra mycket ånga så rekommenderar vi 1000mAh-alternativet för 40 kr extra.

ego-t led lampaFör att sätta igång din eGo-T trycker du snabbt 5 gånger på startknappen. När LED-lampan lyser blått innebär det att den är aktiverad. Håll sedan nere knappen, andas in och andas sedan ut. När du blåser ut så släpper du knappen. Detta är alltså en manuell elektronisk cigarett där du behöver hålla nere startknappen medan du vejpar.

Om du vill stänga av e-ciggen trycker du bara 5 gånger snabbt på startknappen igen. Vi rekommenderar att du stänger av den så fort du inte använder den längre för att spara på batteriet.

När LED-lampan lyser orange/rött så är det dags att ladda batteriet. I startkittet ingår 2st batterier vilket gör att du alltid kan byta ut dem med varandra och fortsätta vejpa utan avbrott.

 

Ånga/Smak

Med din eGo-T så fyller du själv på din egna e-juice. Det kommer tyvärr ingen e-juice tillsammans med ditt startpaket men detta köper du lätt på eSmokes hemsida. Du kan välja att köpa e-juice som tillverkats i EU, USA eller Kina.

Jag har testat alla de olika märkena och mina favoriter är utan tvekan droyp och LIQUA. Både dessa tillverkas i EU.

droyp e-juiceDroyp är helt ekologisk och tillverkas i Frankrike. De är baserade på ekologiska aromer utvunna från Provence, Alpes, Cote d’Azur, Lorraine, Picardy och Ile de France. En 10ml flaska kostar 59 SEK men blir billigare om du köper flera. Det finns 16 olika smaker att välja mellan. Jag älskar dessa eftersom de inte smakar konstgjorda utan banan smakar verkligen som banan. Smakerna är uppfriskande och fylliga.

Nikotinstyrkor som går att välja mellan är: Light (8mg/ml) och Standard (16mg/ml)

 

Liqua e-juiceLIQUA är en e-juice från Italien och alla deras smaker är märkta med ”Bra Miljöval” från Naturskyddsföreningen. Dessa är snäppet billigare och du får en 10ml flaska för 49 SEK. Det finns 27 olika smaker att välja mellan. Precis som Droup så är smakerna väldigt äkta, friska och fylliga vilket ger en fin upplevelse.

Nikotinstyrkor som går att välja mellan är: Nikotinfri (0mg/ml), Extra Light (6mg/ml), Light (9mg/ml), Light (12mg/ml), Standard (18mg/ml) och Stark (24mg/ml)

Ångan är fantastisk i eGo-T. Batteriet på 650 mAh räcker gott och väl. Det produceras en bra mängd ånga och smaken är fantastisk.

 

Pris 5/5:

EGo-T startkit kostar 399 kr vilket är ett väldigt bra pris för den kvalité du får. Jag har testat många dyrare modeller som ger samma effekt som denna så du får väldigt mycket e-cigg för pengarna med eGo-T.

 

Kundservice 5/5:

Du kan nå eSmokes kundstjänst via live chatt, email och telefon.

Live Chat: Öppen alla vardagar kl 12-17

Email: info@esmokes.se

Telefon: 040-6170400, öppen alla vardagar kl 12-17

 

Fraktkostnad:

Det är fri frakt på alla varor förutom e-juicerna liqua, droup, ecig hellas, suprem-e och steam. Alla beställningar skickas som spårbart varubrev med a-post förutom ovanstående som skickas med ett kolli-ID som du kan spåra via www.posten.se.

Eftersom deras butik ligger i Sverige tar det endast 1-2 arbetsdagar för dig att få din vara.

Du har 14 dagars ångerrätt på allting du köper från den dagen att du tagit emot varan. Du får även kostnadsfritt byte av icke fungerande produkter:

 • Batteri: 2 månader.
 • Förångare: 1 månad.
 • VV/VW-Mod: 3 månader.
 • Mekanisk mod: 3 månader
 • RBA & RDA: 3 månader.
 • Övriga produkter: 1 månad.

 

Fördelar/Nackdelar:

Fördelar:

 • Otroligt bra kvalité på batterierna, lång livslängd och bra mängd ånga
 • Svensk webbshopp vilket innebär snabba leveranser och billiga fraktkostnader
 • Stort sortiment av elektroniska cigaretter och e-juices
 • Möjligheten att designa din egna e-cigarett
 • Ångerrätt och garanti på allt du köper

 Nackdelar:

 • Fraktkostnad på e-juices

 

Betyg 5/5

eGo-T är en fantastisk e-cigarett och perfekt för nybörjare. Det är ett bra pris, speciellt med tanke på att frakten är gratis. Glöm inte att köpa till e-juice bara eftersom ditt start-kit inte innehåller någon.

Under 2014 blev det lagligt för webbshoppar att sälja e-cigaretter i Sverige och det har gjort att eSmokes snabbt blivit en av de främsta e-ciggbutikerna i landet. De har ett stort sortiment av de främsta modellerna och e-juicetillverkare.

De erbjuder snabba leveranstider och ifall du har några frågor kan du alltid kontakta deras supportavdelning och få hjälp tillbaka på svenska.

Esmokes Hemsida

 

Conclusion Rating
Joyetech eGo-T (Startkit)
5 stars

One Comment

 • Petter says:
  5 stars

  Jag köpte den här till mig och min fru. Jättebra e-cigarett! Bra kvalité, bra mängd ånga och jättesnabb leveranstid från esmokes.

  Vi är mycket nöjda.

  /Petter

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*