Nu Kan Du Köpa E-ciggs i Sverige

e-cigaretter lagliga i Sverige

Köp E-cigaretter i Sverige

Nu är det äntligen lagligt för svenska webbutiker att sälja e-cigaretter och e-juice innehållandes nikotin. Tidigare har detta varit olovligt eftersom Läkemedelsverket hävdade att vätskor innehållandes nikotin borde bedömas som läkemedel och därför lyda under läkemedelslagen. Eftersom Läkemedelsverket inte har godkänt e-juice så innebär det därför all försäljning av den anses olaglig.

Detta ändrades dock i oktober 2013 efter att Förvaltningsdomstolen i Malmö fastslog att Läkemedelsverket hade gjort fel när de förbjöd en e-cigarettbutik att sälja nikotinvätskor. Det här domstolsbeslutet har gjort att flertalet butiker öppnat i Sverige och numera går det att beställa både elektroniska cigaretter och nikotinvätskor från svenska butiker.

Sveriges Bästa E-ciggbutik

En av Sveriges bästa webbutiker är eSmokes. De är i dagsläget en av de största butikerna både när de gäller nätet och deras fysiska butik. Vi på Ecigrecension har tidigare gjort en recension av deras Joytech eGo-T (Startkit) som fick högsta betyg. Om du är sugen på att börja vejpa e-ciggs eller funderar på att köpa en ny modell så kolla in våra recensioner av e-cigaretter.

 

 

There are no comments yet, add one below.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*